Startpagina.
Realiseer een perfecte watertuin
Vijverbiologie
Welke vijver?
Een vijver aanleggen
Water en techniek
Filtersystemen
Waterkwaliteit
Waterplanten
De randafwerking
De vijver onderhouden

Informatie

Vijverbewoners
Vijver accessoires
Vijverfoto's
Boeken over vijvers


Extra

Problemen oplossen
Vijverfoto insturen
Verenigingen
Adverteren op deze siteBezoek onze koi-site!
 
Vijverboeken.


Enkele ondersteunende boeken over vijvers.

  Devijver.info verkoopt geen vijvermaterialen of vissen. Daarvoor kan u terrecht bij de handelaren. Wat wij wel verkopen zijn een aantal gadgets ter promotie van onze website. Verder willen wij attend maken op een aantal prachtige boeken over de vijverhobby in het algemeen. De meesten van deze boeken zijn ook bij de handelaren verkrijgbaar.

Een prachtige vijver in uw tuin. - door Wolfram Franke

Een handig boekje over alle aspecten van tuinvijvers in alle formaten. De schrijver beperkt zich wel tot het geven van algemene richtlijnen voor het ontwerpen of aanleggen van een vijver. Een tiental verschillende voorbeeldvijvers komen aan bod. Spijtig dat het voor de beginnende vijverliefhebber met weinig voorkennis toch wel wat snel gaat. Niet temin een prachtig boek dat weliswaar prachtige foto's bevat maar deze komen door een slechte papierkeuze niet geheel tot hun recht. Kortom Veel praktische informatie in verhouding tot de omvang van het boek.

Prijs : +/- € 17,95


Vijvers en waterpartijen. - door Siegfried Stein

Een prachtige handleiding bij de aanleg van uw vijver. De schrijver overloopt stap voor stap de logische opbouw en realisatie van een vijver. Hij geeft hierbij niet alleen zijn visie op het vijvergebeuren maar heeft daarnaast ook oog voor alternatieven. Het boek gaat op sommige momenten ook dieper in op de technische kant van de aanleg van een vijver. Vele verschillende vijvers komen aan bod. Een prachtig boek met vele prachtige foto's. Zeer Veel praktische en technische informatie in verhouding tot de omvang van het boek. Een aanrader

Prijs : +/- € 14,95

www.devijver.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help