Startpagina.
Voorzuivering
UVC Bitron
UVC Bitron C
BIOsys Skimmer

Biologische meerkamerfilters

Biotec
Biotec "Screenex"
BIOsys-filtersystemen
Filtoclear


Pompen

Neptun
Nautilus
Aquamax
PromaxBezoek onze koi-site!
 
Filtervoedingspompen
  De Promaxpomp behoort tot de familie van de Aquamax-pompen van Oase met dit verschil dat de Promax over twee radiografisch bestuurde motorunits beschikt. Hierdoor kan de gebruiker de twee motoren apart in- of uitschakelen of zelfs de doorvoersnelheid dimmen.

De Promax versus de Aquamax-serie
De Promax is net zoals de Aquamax een filtervoedingspomp en is dus in staat om de filter te voeden met vervuilt water. Het alzijdige filter met een groot oppervlak laat tot en met 8 mm grote vuildeeltjes zoals (koi-)uitwerpselen of afgestorven plantendelen door.

De Promax is het grotere broertje van de Aquamax wat betreft het doorstroomvolume aan water. Dit bedraagt voor de Promax 30000 maar liefst 25.800L/uur. Ideaal om grotere vijvers of koivijverfilters aan te kunnen. Door één druk op de knop kan het debiet en het stroomverbruik met de helft verlaagt worden zodat ook in de winter wanneer een verlaagt debiet is vereist de Promax de ideale pomp is voor de filter.

Net zoals de Aquamax kan er door de pomp water worden aangezogen van een andere, willekeurige plaats in de vijver en naar het aangesloten filtersysteem worden gevoerd. Bijvoorbeeld kan er op de tweede ingang een skimmer worden aangesloten om tegelijkertijd vijver- en oppervlaktewater naar het filtersysteem te transporteren.

Kortom de Promax is de ideale vuilwaterpomp voor hoge debieten en een gering verbruik.


De opstelling van een Promax in de vijver
met filter en skimmer aansluiting

De Promax in detail


Technische gegevens

OASE TYPE

AFMETINGEN IN MM

STROOMVERBRUIK IN WATT

MAX. DEBIET

MAX. OPVOERHOOGTE IN M

Promax 20000

L380 x b330 x h230

285 Watt

335 L/min

3,4 m

Promax 30000

L380 x b330 x h230

500 Watt

430 L/min

5,0 m

Alle Promaxpompen hebben een 2" aansluitschroefdraad aan de drukzijde en 2 x 1 1/2" aansluiting aan de aanzuigzijde.
Oase verleent op alle Promaxpompen een volledige garantie van 3 jaar die verlengd kan worden tot 5 jaar als de pomp aangekocht wordt bij een Oase vakhandel.


www.devijver.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help